© Photo News

Uitzonderlijk topoverleg over crisis bij voetbalbond

Op de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) staat maandag een Uitzonderlijke Algemene Vergadering gepland. Na de turbulentie van de laatste weken betreffende het beleid van Steven Martens en Bob Madou zal het functioneren van beide topmannen ongetwijfeld een van de agendapunten zijn.

dmm

Maandag om 15u30 maakt de KBVB zich op voor een toptreffen met alle bestuursleden van de voetbalbond, onder het voorzitterschap van François De Keersmaeker. Op de agenda: de evaluatie van het voorbije WK in Brazilië. De ‘flater’ met de hotelfactuur, waarvoor intussen teammanager Nicolas Cornu de prijs - een ontslag - betaalde, zal ongetwijfeld ter sprake komen. Volgens een aantal Franstalige kranten zou ook aan de stoel van Bob Madou, de rechterhand van Steven Martens, stevig gezaagd worden.

De vraag is wat dat betekent voor Steven Martens. Martens en Madou staan immers bekend als een tandem, sinds ze beiden samen actief waren bij de Engelse tennisbond, en nadien ook samen de overstap naar de KBVB maakten.