© ISC VLIETJE HAM

ISC Vlietje Ham klaar voor 12de futsalseizoen

Na het spijtig verdwijnen van traditieploeg Mini's Ham is ISC Vlietje nu de oudste competitieploeg van 't stad. Met heel wat nieuwe jonge spelers lijkt het er op dat deze status voor lange tijd verzekerd zal zijn. En er is heel wat talent aanwezig bij de nieuwe garde: zo was er winst op De Nacht van Ham United én Technosoccer, mooie opstekers naar aanloop van het nieuwe seizoen!

ISC VLIETJE HAM

Waar ISC Vlietje in mei 2013 bijna de boeken neerlegde, zo springlevend is het aan de vooravond van het seizoen 2014-2015. Nieuwe voorzitter Benson en een paar jonkies brachten nieuwe impulsen waardoor het vorige - overgangsseizoen - vlot verliep. ISC Vlietje kon zich vrij makkelijk handhaven in 3e provinciale en zich stevig versterken in het tussenseizoen.

Met een kern van 15 spelers waaronder nog 3 exemplaren van het eerste uur (Gijz, Koeninho & Coach) is er terug hoop op een seizoen bovenaan. Al wil de coach hier geen cijfer op plakken. Er zal zeker nog leergeld betaald worden, zoals deze week in Lummen tegen Il Giardino waar we net voor tijd nog een gelijkmaker incasseerden en met de penalties uitgeschakeld werden in de beker van Limburg.

De eerste thuismatch vindt plaats op woensdag 10 september tegen LFC A-Team Lommel om 19u30 in sporthal 't Vlietje. De vrijdag ervoor starten we om 20u in Helchteren tegen Capanna.

Kalender en weetjes: www.iscvlietjeham.be en www.facebook.com/iscvlietjeham

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio