© Photo News

Céline Dion last carrièrepauze in voor zieke echtgenoot

Zangeres Céline Dion heeft beslist om haar zangcarrière een tijdlang ‘on hold’ te zetten om zich volledig te kunnen concentreren op de gezondheidsproblemen van haar man en op haar gezin. Dat kondigt de zangeres vandaag aan op haar website.

sdv

In december vorig jaar moest Celines man René nog onder het mes om een kankergezwel te laten verwijderen. Sindsdien gaat het koppel door een erg moeilijke en stresserende periode, zo staat te lezen op Dion’s website. Zo moeten ze elke dag vechten tegen Rene’s ziekte en daarnaast nog een drukke agenda afwerken én drie jonge kinderen opvoeden.

Ook kampt de zangeres de laatste tijd ook zelf met gezondheidsproblemen. De spieren naast haar stembanden zijn al een tijdlang ontstoken waardoor ze eerder al enkele optredens in Las Vegas moest afzeggen.

Maar vandaag kondigt de zangeres dus aan dat ze voorlopig helemaal niet meer op de planken van het Colosseum in Caesars Palace in Las Vegas zal staan en dat ook haar tournee door Azië, die in de herfst van start zou gaan, niet zal doorgaan.

'Ik wil al mijn kracht en energie steken in het genezingsproces van mijn man, en daarom is het belangrijk voor mij om mijn tijd aan hem en aan onze kinderen te besteden. Ik wil me verontschuldigen bij mijn fans, en dank hen voor hun liefde en steun', zo schrijft Céline Dion op haar website.