© TP

Volg Pukkelpop op de voet op HBVL.be

Vanavond start het grootste Limburgse feestje van het jaar: Pukkelpop. Tienduizenden muziekliefhebbers trekken naar Kiewit om er hun favoriete bands aan het werk te zien en nieuwe muziek te ontdekken. Daar zijn wij uiteraard ook bij, zowel met de krant als met onze website. Wat u zoal mag verwachten op HBVL.be:

fivr

- Welke groepen moet u zeker zien? Onze muziekredactie heeft het voorbije jaar naarstig lijstjes bijgehouden van hun favoriete acts die naar Pukkelpop komen. Ze delen hun suggesties dagelijks met onze lezers.

- Waar bevindt ons team van journalisten en fotografen zich? Zijn ze getuige van een straffe stoot of merken ze dat u op sommige plaatsen wel erg lang in de rij moet staan voor een koele pint, een warme friet of een proper toilet? Ze laten het u meteen weten via onze live feed.

- Fotospecials en video’s: De jaarlijkse volksverhuizing van tienduizenden kampeerders naar de Pukkelpopcamping, de openingsparty in de Boiler Room, de sfeer op de festivalweide, hoe overleven de kampeerders vier dagen feesten?, de schuilplaatsen van de celebrities,…

Lees meer nieuws over Pukkelpop