© Twitter / Harper’s Bazaar

© pn

thumbnail: null
thumbnail: null

Kleindochter Audrey Hepburn debuteert als model

Klinkt de naam Emma Ferrer niet meteen bekend in de oren, dan doet de naam van haar oma Audrey Hepburn vast wel een belletje rinkelen. Ferrer is haar kleindochter en waagt zich aan een modellencarrière. Eén ding lijkt zeker: ze ademt dezelfde klasse als de iconische actrice.

vwh

De ranke Emma Ferrer is 20 jaar, studeert kunst in het Italiaanse Firenze en siert de cover van Harper’s Bazaar voor abonnees. Daarop brengt ze een eerbetoon aan haar in 1993 overleden grootmoeder. Ze draagt gelijkaardige gesofisticeerde outfits en neemt dezelfde iconische poses van de filmster aan. De Amerikaanse zangeres Lady Gaga prijkt op de cover van de gewone septemberuitgave die beschikbaar is voor lezers zonder abonnement op het modeblad.

Ferrer heeft haar grootmoeder echter nooit zelf gekend, want ze werd pas een jaar na haar overlijden geboren als de dochter van Sean Ferrer (54). Dat is de zoon van Hepburn en haar eerste man Mel Ferrer. Het beginnende model kan zich wel foto’s herinneren van haar oma. ‘Ze leek op iemand die ik graag als vriendin had gehad’, zegt ze in het bijhorende interview in het blad.

De bewuste coverfoto en de shoot in het magazine zijn trouwens gemaakt door Michael Avedon, de 23-jarige kleinzoon van beroemde fotograaf Richard Avedon. Hij beschouwde Audrey als zijn muze.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te missen