De hipste hotels vlakbij grote luchthavens

Binnenkort een (lange) vlucht voor de boeg of nu al zeker dat je moe zal aankomen op je bestemming? Dan kan je meteen je bed induiken in een van deze luxehotels, die op een boogscheut van de luchthaven zijn verwijderd.

vwh

Hyatt Regency Incheon, Zuid-Korea

Uitgeput van een lange reis, dan kom je in het grote zwembad misschien wel weer op krachten. In dit hotel kan je ook genieten van verschillende wellnessfaciliteiten en slaap je in luxekamers waarin de focus op het comfort van de reiziger ligt.

Meer info: incheon.regency.hyatt.com

Sheraton Malpensa, Milaan

Milaan is de Italiaanse modestad bij uitstek en daar past de strakke, architecturale vormgeving van het hotel perfect bij. Je slaapt er in goed geïsoleerde kamers zodat je de vliegtuigen niet hoort en kan 24 op 24 uur genieten van roomservice.

Meer info: www.sheratonmilanmalpensa.it

Alt Hotel Toronto, Canada

Alleen al voor het ritje met de monorail tot aan de deur van het hotel is deze verblijfplaats een goede optie. Nog een troef? Je overnacht er tegen een uiterst betaalbare prijs.

Meer info: toronto.althotels.ca

Sofitel Heathrow, Groot-Brittannië

Volgens de reisrubriek van The Huffington post is dit een van de meest betaalbare luxehotels in Londen. Je bevindt je op slechts enkele minuten wandelen van Terminal 5 en het centrum van de Britse hoofdstad is slechts een metroritje van 45 minuten van jou verwijderd.

Meer info: www.sofitel.com

Crowne Plaza Changi Airport , Singapore

Dit hotel beschikt volgens de Amerikaanse site over een uitstekend restaurant, een prachtig zwembad en kleine, maar knusse kamers.

Meer info: www.ihg.com

citizenM Amsterdam Airport, Nederland

Dichter bij huis is dit hotel in Nederland, vlakbij Schiphol, de moeite waard. Het beschikt over schappelijk geprijsde, kleine kamers. Elke ruimte heeft voldoende ramen waardoor claustrofobische reizigers het zeker niet benauwd krijgen.

Meer info: www.citizenm.com

Niet te missen