© pn

Zwangerschap weegt op Linda van Milk Inc

Linda Mertens, de 36-jarige zangeres van Milk Inc., vindt het best moeilijk om zwanger te zijn. Zo voelt ze zich naar eigen zeggen fysiek helemaal goed, maar gaat het op mentaal vlak wat moeilijker. Dat schrijft Tv Familie.

vwh

‘Fysiek gaat het goed, al heb ik wel enkele typische zwangerschapskwaaltjes zoals een pijnlijke onderrug en zure oprispingen. Mentaal heb ik het moeilijker. Vooral in het begin was de zwangerschap overweldigend’, zegt ze. Mertens, die in het najaar zal bevallen van een dochtertje, vindt dat je tijdens de eerste weken met veel nieuwe zaken rekening moet houden. ‘Dat was even stressen’, zegt ze.

Inmiddels is haar zogenaamde paniekfase voorbij. De brunette is intussen zes maanden zwanger en wil zich nu focussen op haar geboortelijst en de zoektocht naar leuke geboortekaartjes. Uiteraard denkt ze ook aan de bevalling zelf. ‘Ik hoop dat ik een droombevalling meemaak’, zegt ze.

Verder vertelt ze dat ze haar zwangerschapskilo’s snel kwijt wil en dat ze het ouderschap perfect zal kunnen combineren met haar werk. De reden? Volgens Mertens staat haar familie te springen om op het kleine meisje te passen. De zangeres is ook blij dat haar professionele wederhelft Regi Penxten eerst een kindje kreeg. ‘Als ik de eerste was geweest, had ik misschien het gevoel gekregen dat ik de toekomst van de groep op het spel zette’, klinkt het.