Music@Five verwarmt Toeternietoe stadsfestival

Print

Foto: Chretien Paesen

Hasselt-Centrum

Hasselt - Woensdagavond trotseerden een 200-tal fans de regen en vonden een plaatsje onder de tenten van Toeternietoe. Ze hadden gelijk: Music@Five gaf hen keigoede, hartverwarmende muziek.

Op de speelplaats van de kindercampus ‘De Hazelaar’ liep het weliswaar niet storm maar toch waren de Toeternietoeters verrast door de opkomst. Zij hebben nu eenmaal hun eigen grote fanclub.

Op het podium nam Music@Five hun plaatsen in. Deze Limburgse coverband liet zich van meet af aan opmerken met toch wel een paar sterke nummers van onder andere Tina Turner.
Zangeres Veerle moet meer in haar marge hebben dan wat ze bij aanvang liet uitschijnen. Haar vertolking van ‘Lost’ (Annouk) kreeg de stilte en het applaus achteraf dat het ruim verdiende. De band zit overigens stevig ineen met goed geaarde muzikanten die bovendien vocaal hun mannetje staan. Wie het publiek kan laten dansen in de regen verdient sowieso een pluim.

De hele zomer verzorgen groepen jongeren van Bethanië de hamburger- en broodjesstand zodat niemand op z’n honger blijft zitten. Telkens is een andere groep van het Multifunctioneel Centrum van dienst. Alle opbrengsten worden na de zomer eerlijk verdeeld over alle deelnemende groepen die daar dan een bestemming aan mogen geven.
Zoals gewoonlijk verloot Toeternietoe 5 flessen jenever en 3 wellnessbonnen uit aan al wie drankjetons koopt. Sponsor Autogarden deed er nog een schep bovenop en liet hen nog eens 5 flessen Cactusjenever verloten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio