© Johan Arts

© Johan Arts

© Johan Arts

© Johan Arts

© Johan Arts

© Johan Arts

© Johan Arts

© Johan Arts

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Jazzmuziek in het klooster

Houdt u van jazzmuziek? Dan had u zondag naar het Sint-Jansbergklooster in Zelem moeten komen. De Hasseltse jazzzangeres Kim Verteynen samen met haar begeleider op gitaar de Genkenaar Tim Finoulst, live in de 700-jarige oude kapel op het Sint- Jansbergklooster. Wij zetten ze voor u op een rijtje.

Johan Arts

Zowel Kim Versteynen als Tim Finoulst genoten de beste opleidingen en doceren in diverse scholen en academies. In juli 2013 wint hij samen met Kim Versteynen het Dinant Leffe Jazz Concours. Het Leffe Jazz Nights Concours van Dinant heeft een gedegen reputatie in de jazz wereld en wordt door de grote jazz muzikanten van dichtbij gevolgd. De overwinning is voor de beide Limburgers Kim Versteynen & Tim Finoulst een geweldige opsteker. Kim Versteynen en Tim Finoulst maakten vlak voor het optreden van het Toots Thielemans Quartet waarbij uiteraard de meester zelf het voorplecht innam hun opwachting. Met The Circle, een ander project waar Tim deel van uitmaakt, speelt hij in de zomer van 2009 op Jazz Middelheim met Mark Turner als gastsolist. Tijdens zijn studies vormt Tim Sullivan Street Trio. Met dit trio wordt hij vierde op de internationale jazzwedstrijd Jazz Hoeilaart in 2011. Als docent is hij verbonden aan de kunsthumaniora van Hasselt en de academies van Hasselt, Genk en Tongeren.

Elke zondag ben welkom in het eetcafé met zuiders terras met zicht op de 700 jarige kapel.Het eetcafé op de Sint-Jansberg site is elke zondag open van 10u tot 18u.Meer informatie over andere optredens vind je op de website van het Sint Jansbergklooster.Het eetcafé Sint-Jansberg, een verhaal apart, benieuwd waarom dit eetcafé een verhaal apart is? kijk dan vlug op de website van het Sint-JansbergkloosterSint-Jansbergstraat 93545 Zelem (Halen)

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio