© André Caubergs

© André Caubergs

© André Caubergs

© André Caubergs

© André Caubergs

© André Caubergs

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Paalonline deelt prijzen Paal Duivel uit

Tijdens het WK zette Paalonline 2.155 sfeerfoto's online. Hieruit koos een jury de 3 Axellekes, 3 Axelles en 3 Axels. Ze kregen elk een passende prijs.

André Caubergs

Paal duivelt!

Met de nationale gekte rond de rode duivels en het WK en daarbij wetende dat er in Paal op verschillende plaatsen op grote schermen de matchen van de Rode duvels live zouden uitgezonden worden. Wel dacht men bij paalonline: daar moeten we ook iets mee doen. Zo ontstond: “Paal Duivelt” met 4 fotograven. Hans Put, Alex Van Roosbroeck, Jan Elsen en André Caubergs zouden dan op de verschillende locaties sfeerfoto’s maken. Zo konden we vele spannende, euforische maar ook de droevige momenten bij de uitschakeling vastleggen. Zo zijn ze in totaal op 12 verschillende plaatsen in Paal langs geweest en werden er totaal 2155 foto’s online gezet.

Ondertussen kwam de WK Babe, Axelle Despiegelaere, regelmatig in het nieuws. Paalonline zou paalonline niet zijn als men daar ook niets mee zou doen. Men zag het wel ruimer en gingen voor de Axelle en Axel. Een jury selecteerde de foto’s en zagen snel dat als je Axelles en Axels hebt er ook Axellekes zijn! Dus koos men 3 Axelles en 3 Axels en 3 Axellekes. Na overleg kwam men tot volgende winnaars:

Axellekes: Mila Aerts, Fara Okonedo en Vince Picard. Axelles waren: Sonja Vanzeir, Silke Colemont en Laure-Lise Robben en bij de Axels waren de hevigste supporters: Walter Cumps, François Vermeyen.

Vrijdag waren alle winnaars uitgenodigd in OC de Buiting voor het in ontvangst te nemen van hun prijs.

Vatana had voor de Axellekes een mooi speelgoedje, aangepast aan hun leeftijd geschonken. Gery van café Centrum had voor de Axelles een fles Cava en voor de Axels een bak Jupiler geschonken en daarbij kregen ze ook van paalonline nog een Win for Live. Misschien zit hier nog een extra winnaar bij, maar het voornaamste van Paal Duivelt was toch de beleving en samenhorigheid van de Palenaren vastleggen. Ook waren er vele mensen van buiten Paal die hier de WK sfeer mee kwamen opsnuiven.

Op naar het EK in 2016 met hopelijk weer zo’n sfeer! Niet alleen aan de winnaars maar ook aan al de initiatiefnemers een dikke proficiat!

ACmeer sfeerfoto's vind je op paalonline.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio