© HBVL

Peter van de Veire en Jani Kazaltzis zijn beste vrienden: “Bijna altijd samen op vakantie”

Peter Van de Veire en Jani Kazaltzis zijn dikke vrienden. De twee gaan zelfs samen op vakantie naar het Griekse eiland Mykonos. “Nu al zo’n vijf keer op een rij”, geeft Peter grif toe.

mige

“Ik ken er intussen mijn weg. In het begin had ik zoiets van: ik wil zoveel mogelijk verschillende plekken in de wereld zien. Op dezelfde plaats op vakantie gaan is iets raars. Maar nu heb ik Mykonos beter leren kennen en het bevalt me er goed. Bovendien ben ik aan het bouwen en dan zoek je iets waar je zeer goed kunt relaxen en weet waar je naartoe moet gaan”, aldus Van de Veire

De twee leerden elkaar via tv kennen, wanneer Jani de stylist van Peter was. “We bleven na de opnames al eens hangen, gingen een pintje drinken. En zo is het vertrokken. Je spreekt meer af, praat over zaken waarmee je met andere mensen niet kunt babbelen. Op vakantie deden we bijvoorbeeld veel dagdagelijkse dingen samen. Soms gênant zoals het spelen van gezelschapsspelletjes. Buiten breien doen we vanalles samen. Toch zijn er daarnaast genoeg verschillen. We zijn best heel verschillend. Tegenpolen die elkaar aantrekken.”

Lees het volledige verslag vandaag in uw krant.