© Jonggivers Scoutinglommel

Jonggivers scouting Lommel op kamp in Zedelgem

Van 5 t.e.m. 15 juli gingen de jonggivers van de scouts van Lommel naar jaarlijkse gewoonte op kamp.

Jonggivers Scoutinglommel

Het jaarlijkse zomerkamp van de jonggivers van scouting Lommel St.-Pieter vond dit jaar plaats in Zedelgem. De jonggivers kozen zelf het kampthema "Scouts anno 1964", wat sommige leden gezien de strengere regels iets minder tof vonden.

We zijn met zijn allen naar de wedstrijd België-Argentinië gaan kijken op het grote scherm in Brugge. Daarna begon het slechtere weer. Tot aan de 2-daagse zijn we op 1 dag na (waarop we waterspelletjes hebben gespeeld) niet veel uit de tent kunnen komen door de aanhoudende regen. Tijdens de eerste dag van 2-daagse was iedereen uitgeregend en besliste de leiding om de 2de dag af te lassen (wegens natte schoenen e.d.). Tijdens de 2-daagse is ook een patrouillehoek omgewaaid.

Na de 2-daagse beterde het weer gelukkig terug een beetje en hebben we nog vele leuke activiteiten kunnen doen zoals cluedo, een tegen allen in Brugge en het nu al onvergetelijke 'stratet' (combinatie van stratego en kwartet), een spel verzonnen door de derdejaars op de dag van de doop. Op dinsdag 15 juli was het nog even alle hens aan dek om de vrachtwagen te laden en vertrokken we moe maar voldaan terug richting Lommel.

Meer foto's zijn te vinden op: scoutinglommel.be/index.php?page=fotoalbum&album=147

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio