Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nieuwe clip Milow opgenomen op vier continenten

Milow heeft de videoclip bij zijn nieuwe single 'Against the tide' vrijdagnamiddag gelanceerd. De clip van de Leuvense singer-songwriter werd op vier continenten opgenomen. 'De wereld wordt steeds kleiner, daar is Milow een mooi voorbeeld van', klinkt het.

Guy Stevens

De clip bij Against The Tide werd door het jonge regisseursduo Henri & Fidel (ook verantwoordelijk voor de clip van Leave A Light On van Marble Sounds) gefilmd op vier continenten: in Zuid-Afrika, de VS, Frankrijk & Nederland, en Thailand.

'Deze internationale aanpak sluit voor hen perfect aan bij de hedendaagse communicatiemogelijkheden: de grote wereld is een klein dorp geworden waarin iedereen met elkaar in direct contact staat', klinkt het bij Universal, het platenlabel van Milow. 'Volgens Henri en Fidel een perfect thema voor deze clip, want Milow is met zijn 360.000 fans op Facebook een hedendaags voorbeeld van een muzikant die succesvol in interactie gaat met zijn fans overal ter wereld.'