Bijna 15.000 geslaagde Limburgers op hbvl.be

Je bent dit jaar afgestudeerd aan het middelbaar, een universiteit of hogeschool? Dan willen we je van harte feliciteren en je een fantastische loopbaan toewensen. Om je prestatie extra in de verf te zetten, staan alle 14.800 Limburgse geslaagden vanaf nu op onze website.

tomas

Zoals elk jaar engageert deze krant zich om in de Geslaagdenkrant de namen van alle Limburgse geslaagden te plaatsen. Niet minder dan 10.512 geslaagden uit de secundaire scholen en 4.288 afgestudeerden uit het hoger onderwijs schitteren vandaag vanaf 9 uur met hun naam op hbvl.be.

Nieuw dit jaar is dat de Geslaagdenkrant ook in de tabletkrant verschijnt. De bijlage op uw tablet zal maar liefst 46 pagina's tellen en de namen van alle geslaagden bevatten. Op de website van Het Belang van Limburg kan je ook het pdf-bestand downloaden en daarin op zoek gaan naar een specifieke geslaagde.

Bijna alle secundaire scholen hebben de namen van hun geslaagden bezorgd aan de redactie. Enkele studenten van het hoger onderwijs zullen tevergeefs hun naam zoeken. We doen ons uiterste best om alle afgestudeerde Limburgers in de Geslaagdenkrant te krijgen. Jammer genoeg bezorgen sommige instellingen de namen van hun afgestudeerden niet om privacy-redenen, zoals de KU Leuven. Het werkelijke getal ligt dus nog wat hoger.

Bekijk hier alle Limburgse geslaagden