© Twitter

Courtois op Twitter als doelman van Chelsea

Thibaut Courtois wordt volgend seizoen ploegmaat van Eden Hazard en zal in doel staan bij de Engelse topclub Chelsea. Officieel is dat nieuws nog steeds niet maar de doelman van de Rode Duivels liet via Twitter weten dat hij de overstap maakt.

vtvn

Courtois plaatste bij zijn informatie namelijk: 'Official Twitter of Thibaut Courtois Goalkeeper of Chelsea FC and Belgian Red Devils'. Hij bedankte vervolgens Atlético Madrid en de fans voor de drie fijne jaren. Courtois bood de fans ook nog een vragenronde aan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Courtois neemt afscheid in Madrid

© Twitter

Thibaut Courtois zal sowieso bij Chelsea de voorbereiding starten. José Mourinho liet eerder al optekenen dat hij op de Belgische doelman rekent bij The Blues dus lijkt een nieuwe uitleenbeurt aan Atletico Madrid uitgesloten. Gisteren was Courtois een laatste keer in Atletico om er samen met zijn vriendin zijn persoonlijke spullen op te halen.

De Spaanse kranten pakten dan ook uit met foto's van een afscheidnemende Courtois. Na drie succesvolle seizoenen bij de 'Rojiblancos' laat hij er dan ook een landstitel, een Champions League-finale, een zege in de Europa League, een Europese Supercup en een Spaanse beker achter. Niet slecht, voor een 22-jarige...