Kortessem Zingt en Zomert

francis.croes@pandora.be

Op woensdag 9 juli 2014 vond: "Kortessem zingt en zomert" plaats. Een eerste editie waar ook in de namiddag een kinderprogramma aan gekoppeld werd.

Het weer liet de organisatie geen buiteneditie in het prachtige park de Fauconval toe! Geen nood. het cultureel centrum vormde een ideaal alternatief.

De regen bleef met bakken uit de lucht vallen maar toch konden een 150 tal kinderen en ouders genieten van een namiddag vol plezier.

Op het programma stond tal van leuke dingen, clown Zaminoz kwam op bezoek, een stand met springkastelen, armbandjes maken, sprookjes kapsels, glitter tattoos, nagels lakken, het verhaal van ijsbeer in de tropen, en dit afgewisseld met een ijsje of een drankje zorgde dat alle aanwezigen zich top hebben geamuseerd!

Vanaf 19u was het wachten op Maarten Cox en zijn triplex-band om het zangfeest te starten. Maarten bracht een hele reeks van populaire liedjes uit Vlaanderen en Nederland in swingende medleys en dikwijls in een originele versie.

Het publiek kreeg geen keuze, meezingen en dansen was de boodschap, voor jong en oud. en iedereen deed ook enthousiast mee!

Alle aanwezigen beleefden een supertoffe avond die je het minder goede weer deed vergeten en je aan het zingen kreeg.

Meer sfeerbeelden kan je terugvinden op onze facebookpagina van dienst vrije tijd of bij de fotogalerij op de gemeentelijke website www.kortessem.be

Francis Croe

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio