© Twitter

© pn

thumbnail: null
thumbnail: null

Fan laat zich ombouwen tot Kim Kardashian

De 24-jarige Claire Leeson uit Londen is dol op de Amerikaanse realityster Kim Kardashian. Zo dol dat ze meer dan 27.000 euro uitgaf aan plastische ingrepen om op haar idool te lijken. Dat schrijft The Daily Mail.

vwh

Haar liefde voor Kim Kardashian ontstond heel toevallig. Claire, die vroeger hard werd gepest en opgroeide als een onzekere tiener, keek in 2009 naar een aflevering van ‘Keeping up with the Kardashians’ en besefte dat ze evenveel zussen had als de ster. Hierna besloot ze dat ze op Kim Kardashian wou lijken en stapte ze naar een plastisch chirurg. Ze liet onder meer haar boezem vergroten (6.300 euro) en haar tanden bleachen (3.100 euro). Daarnaast investeert ze ook veel centen in haarverlengingen en kledij.

Hoe ze de dure operaties financiert? Ze werkt als een Kim Kardashian-imitator, al brengt dat niet voldoende geld in het laatje. ‘Mijn loon is niet genoeg om mijn ingrepen te betalen, ik heb alles betaald met kredietkaarten en heb veel schulden’, zegt ze in Morning Today op de Britse zender ITV. Die schulden kunnen haar naar eigen zeggen niet veel schelen. ‘Als ik de Kimmy in mezelf loslaat, dan blaak ik van het zelfvertrouwen en kan niemand me stoppen’, zegt ze. Toch is Claire niet helemaal gelukkig. ‘Als ik Kim Kardashian zie, voel ik me plots weer heel klein. Dat maakt me verdrietig’, zegt ze.

Niet te missen