© BELGA

‘Tomorrowland in 2015 in São Paulo’

De geruchten over een Braziliaanse editie van Tomorrowland worden steeds hardnekkiger. Er zou nu ook al een locatie bekend zijn, met name de miljoenenstad São Paulo. Dat meldt de Braziliaanse radiozender Jovem Pan.

joro

Volgens het radiokanaal zijn de onderhandelingen rond en is er zelfs al een contract ondertekend. De Braziliaanse Tomorrowland zou plaatsvinden in mei 2015 in het Maedapark, op zo’n 50km van het centrum van São Paulo, de meest bevolkte stad van Brazilië.

‘Eventje in een park’

Het nieuws wordt voorlopig nog steeds niet bevestigd door woordvoerster Debby Wilmsen. Wilmsen zegt wél dat Tomorrowland samen met een agentschap op 20 juli “een leuk eventje” organiseert “in een park in São Paulo”. “We gaan het event live streamen op bepaalde uren aangezien we veel fans hebben daar. 8.000 tickets voor dat event waren in minder dan 1 uur uitverkocht.”

Sinds vorig jaar kent Tomorrowland al één buitenlandse editie: TomorrowWorld in de Amerikaanse staat Georgia. De festivalorganisatie maakte er in het verleden nooit een geheim van dat het een editie wil in elk continent.