Limbolink

© Clash of the Coverbands

Grootste tributefestival strijkt neer in Bilzen

Op zondag 3 augustus presenteert Biesenrock in samenwerking met Legends of Rock Tribute Tour het Rock Tribute Festival 2014, het grootste tributfestival van Europa.

MaLu

Op het prachtige terrein van Kasteel Alden Biesen in Bilzen (B) spelen de beste tributebands van Europa de grootste Rockklassiekers aller tijden. Met een capaciteit van 15.000 bezoekers en alleen de beste tributebands in hun soort heeft ‘ROCK Bilzen tribute festival’ de ambitie én de potentie om uit te groeien tot het indrukwekkendste tributefestival van Europa.

Naast de vele topbands, twee mega beeldschermen en een dynamische lichtshow zullen vele special effects zoals o.a. laser, vuur- en bloedspuwers, vuurwerk etc. voor een intense beleving zorgen. Met de No.1 tributes van o.a. Metallica, AC/DC, Motörhead, Slayer, Deep Purple, KISS, Red Hot Chili Peppers, Green Day, VOLBEAT, e.v.a. biedt het de liefhebbers een ultieme Rock & Metal ervaring op het hoogste niveau.

Overdekt

Bij slecht weer zal het festivalterrein worden overdekt. Bezoekers met een combikaart van BiesenRock op 1 en 2 augustus hebben vrij entree en kunnen gratis gebruik maken van de camping voor de extra overnachting.

De voorlopige line-up van ‘ROCK Bilzen tribute festival 2014’ is in willekeurige volgorde:

Metallica by MagneticA, AC/DC by Bon Scotch, KISS by KISS LICKSS, Motörhead by Motörblok,

Deep Purple/Rainbow by Purple Rainbow, Slayer by Player, Red Hot Chili Peppers by Red Hot Chili Neppers, VOLBEAT by VOLBEATZ, Green Day by Why Not? en de Eighties-metalparodie Eagles Road.

ROCK Bilzen tribute festival opent haar poorten om 11.00 uur en het programma begint om 11.30 uur. inkom: € 8,- in de voorverkoop via www.biesenrock.be en www.artistsandbandsbv.nl. Dagkassa: € 12,-