© Lieve Persoons

© Lieve Persoons

thumbnail: null
thumbnail: null

Feest in de TalenTuin-camping

Dit allereerste schooljaar werd in Daltonschool De TalenTuin op een heel bijzondere manier afgesloten. Samen met de oudste kleuters bleven de kinderen van de lagere school kamperen.

Lieve Persoons

Op het schoolterrein werd een grote legertent opgezet en de kleuters maakten het gezellig in de klas van juf Lieve. Onze hulpkok Noah bereidde samen met juf Bella een heerlijke pasta, waar iedereen ’s avonds van kon smullen. Na het eten werden alle kleuters door juf Lieve in onze 'kleuter-wash' flink in de zeep gezet en met glimmende snoeten in bed gestopt. Juf Sara hield ’s avonds mee een oogje in het zeil.

Tijdens het kampvuur gaven onze Daltonkinderen van de lagere school werkelijk het beste van zichzelf op het vrij podium. Wat een talent! Als “kers op de taart” trokken de kinderen naar het bosje om, onder leiding van enkele ervaren scouts, houten spiezen te snijden voor het roosteren van de marshmallows. Na zo’n bewogen avond was het echter niet makkelijk om de slaap te vatten en voor de allereerste keer in een tent slapen was al een avontuur op zich!

Toch kropen we ’s morgens, onder de hippe beats van de muziek , al vroeg uit de veren! Na de Zumba-opwarming van juf Raïsa en juf Caresse deden de kinderen zich tegoed aan een uitgebreid ontbijt. Tijdens het opruimen van de kampeerspullen konden de kinderen nog even nagenieten van hun belevenissen op deze eerste Daltoncamping. Wat een feest!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio