© Karin Claes

© Karin Claes

thumbnail: null
thumbnail: null

Falun Dafa: gratis lessen in Domein Bokrijk

Falun Dafa is een praktijk voor het verfijnen van lichaan en geest door middel van oefeningen en meditatie. Tijdens de zomermaanden worden er gratis lessen gegeven in Domein Bokrijk.

Karin Claes

Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Falun Dafa is een krachtige methode en heeft een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht aan miljoenen mensen overal ter wereld.Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaambewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden.

Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere dinsdagavond om 20u00 terecht in het Domein van Bokrijk (op het Wereldplein naast het Astridpark en Parking Kasteel).Iedereen is welkom om mee te doen ! Voor meer info:Wilfried Duchamps, wilfried.duchamps@telenet.be, 0488/61.50.98.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio