© politie HAZODI

© politie HAZODI

thumbnail: null
thumbnail: null

Politie HAZODI zoekt getuigen van ladingdiefstal

De politie van de zone Hasselt-Zonhoven-Diepenbeek (HAZODI) is op zoek naar een ladingdief. Die heeft onlangs verschillende keren toegeslagen in de Hasseltse binnenstad. Via bewakingsbeelden doet de politie een oproep tot getuigen.

mce

De verdachte gaat op een vaste manier te werk. Hij observeert leveranciers en wanneer die even niet kijken en de laadruimte niet afsluiten, steelt hij dozen uit de vrachtwagens. Hij gebruikt een steekkarretje om weg te komen met zijn buit, die hij vervolgens overlaadt in een onbekend voertuig. Volgens de politie had hij het vooral op kledij, parfum en sigaretten gemunt. De verdachte maakte al slachtoffers op de Grote Markt, in de Aldenstraat, Sint-Jozefstraat en de Demerstraat.

Beschrijving

Op de bewakingsbeelden droeg hij een lichtblauwe T-shirt of polo, een blauwe jeansbroek, grijze loopschoenen met een witte streep en een donkere baseballpet. De politie vraagt dat iedereen die de verdachte herkent of informatie heeft over de diefstallen contact met hen opneemt. Dit kan via politie@hazodi.be of op het nummer 011 26 74 87 of 011 26 74 86.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio