© Isolair

© Isolair

© Isolair

© Isolair

© Isolair

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Je spouwmuur isoleren in 5 stappen

Heeft je woning spouwmuren en ben je van plan die te isoleren? Dan kost dat je nauwelijks werk. Neem contact op met een vakman, en de rest loopt vanzelf. Zo gaat het in zijn werk.

Aeck

1. Gratis diagnose?Neem je contact op met een specialist van Isolair, dan komt die bij je thuis toelichten hoe hij je spouwmuur zal isoleren met Eco-Eps parels. Hij bekijkt je buitenmuren in detail, en onderzoekt de spouw met een endoscoop om de breedte te bepalen en te kijken waar de isolatie moet worden ingeblazen. Op basis van de oppervlakte van je buitenmuren en de breedte van de spouw maakt hij meteen een berekening, zodat je een offerte op maat krijgt.

2. De spouwmuur wordt opgevuldOp de dag van de uitvoering doen de Isolair-plaatsers een laatste controle van je woning aan de hand van het werfdossier. Daarna boren ze op een aantal plaatsen gaten in de kruising van de voegen volgens een vast boorpatroon. Daarin blazen ze de mix van Eco-Eps isolatieparels en lijm tot de volledige spouw is opgevuld.

3. Opgeruimd staat netjesDe boorgaten worden opnieuw opgevoegd in de juiste voegkleur, zodat je gevel opnieuw mooi dicht is. De werf en de materialen worden netjes opgeruimd.

4. Na controleDe isolatie-plaatser van Isolair controleert samen met jou of alles naar wens verlopen is en of alle boorgaten mooi zijn opgevoegd.

5. Opvolging van je subsidiedossierJe factuur wordt opgemaakt en Isolair stelt je subsidiedossier volledig samen. Dat hoef je enkel nog te ondertekenen en op te sturen naar je netbeheerder. Heb je daarna nog vragen, dan kan je daar altijd mee terecht bij iemand van het Isolair-team.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer