Stad treft maatregelen tegen coronavirus

Print
Beringen - Stad en OCMW Beringen nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. "We volgen hiervoor het advies van het Vlaams Agentschap Zorg & Gezondheid op.Deze maatregelen hebben impact op de werking van het Lokaal dienstencentrum De Klitsberg en Campus Corsala", meldt het stadsbestuur..

Lokaal dienstencentrum de Klitsberg
Deze locatie wordt vanaf donderdag 12 maart  preventief gesloten. Alle activiteiten worden vanaf woensdag 11 maart geannuleerd. Dit geldt ook voor de buurtrestaurants.  Deze maatregel geldt voorlopig al tot en met 13 april.
 
Campus Corsala
Op Campus Corsala wordt de cafetaria vanaf donderdag 12 maart tijdelijk gesloten. De activiteiten die hier zouden doorgaan, worden geannuleerd. De bezoekuren worden beperkt. Er is geen bezoek toegelaten van kinderen jonger dan 16 jaar. Deze maatregel geldt voorlopig al tot en met 13 april.
 
Beide locaties blijven telefonisch bereikbaar voor inlichtingen. Uiteraard volgt het stadsbestuur de adviezen nauw op. Ze wachten momenteel nog op richtlijnen van de provinciegouverneur.
 

 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio