Gratis festival 'Slagkracht' op mijnterril

Print
Gratis festival 'Slagkracht' op mijnterril

Foto: HBvL

Beringen - Slagkracht 2019 zal doorgaan op 7 september van 17u tot 02u en is zoals altijd gratis voor jong en oud! Het ondertussen welbekende muziekevenement Slagkracht is toe aan haar derde en meteen ook grootste editie. Het gratis festivalletje bovenop de mijnterril van Beringen pakt uit met een straffe line up en investeert ook serieus in de productie

. Between The Hills vzw en de organisatie achter Slagkracht hebben de krachten gebundeld en beloven een recordeditie neer te zetten, mits de weergoden hun volgende zaterdag goed gezind zijn. Op de line up prijken heel wat interessante namen. Zo zal de 12-jarige Lummense Hannelore Sacré – Dj Sacred – het feestje mogen openen. Ze draait loeiharde techno en ze heeft alles in zich om een grote carrière uit te bouwen. Vervolgens staan ook de heren van Blanca op de affiche en de melodische techno van Pelace, die onlangs nog Rock Herk afsluiten. Als hoogtepunten van de avond komen Antwerpenaar Arno Lemons en Berlijnse Belg Locked Groove afzakken naar de Be-Mine. Arno Lemons speelde afgelopen editie van Pukkelpop in de populaire booth, terwijl Locked Groove maar zelden naar zijn geboorteland afzakt om een dj-set af te werken. Zeker de moeite waard dus om hiervoor de beklimming naar boven aan te zetten!

De stage en dj-booth zal dit jaar gebouwd worden door de specialisten van Vakwerk, maar ook zelf doet de organisatie hun uiterste best om alles tot in detail af te werken boven op de berg. Nieuw dit jaar is ook dat het einduur verlaat is naar 2 uur, zodat de feestvierders ook kunnen dansen in een spectaculaire lichtshow in het donker. Ook hecht de organisatie weer veel belang aan ecologie en zullen er weer herbruikbare asbakken en bekers aanwezig zijn. 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio