Nog zes jaar samenwerking met MOOOV

Print
Nog zes jaar samenwerking met MOOOV

Foto: HBvL

Beringen - MOOOV filmfestival 2019 was weer een geslaagde editie. The Roxy Theatre ontving dit jaar meer dan 1200 filmliefhebbers en 700 leerlingen bij de schoolvoorstellingen. “Het festival was ook dit jaar een groot succes,” laat schepen Hilal Yalçin weten.Ook voor de komende zes jaar is de samenwerking verzekerd.

MOOOV bracht ons in contact met prachtige films van over heel de wereld en interessante thematieken. We mochten lokale en internationale gasten ontvangen zoals: Souliman Diraä, Regenbooghuis Limburg, Frederike Migom, Çagla Zencirci en Guillaume Giovanetti, …
Van Columbia tot Palestina, heel wat gepassioneerde, jonge regisseurs hebben ons betoverd met hun beeldtaal.
“Daarom ben ik ook trots te mogen verkondigen dat de gemeenteraad beslist heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst aan te gaan voor de komende 6 jaar,” zegt schepen Yalçin. “Zet alvast MOOOV filmfestival 2020 in jouw agenda van 22 april tot en met maandag 4 mei 2020!”
 
De winnaar van de ‘Joker Audience Award’ dit jaar was het hartverscheurende Libanese drama ‘CAPHARNAÜM’. Afgelopen maandag werd deze film voor een 3de maal vertoond in The Roxy Theatre, dit in het kader van ElaN filmavonden. Geen paniek mocht je hem gemist hebben, dit weekend zal hij nogmaals te bewonderen zijn op vrijdag 17 mei om 19.00 uur of zaterdag 18 mei om 19.00 uur.
 
Hetzelfde geldt voor een ander pareltje cinemakunst: zo zal de Columbiaanse film Pájaros de Verano nog eens gespeeld worden op zondag 19 mei om 20.00 uur.
 
Ben je benieuwd naar het aanbod van MOOOV filmfestival 2020? Volg dan MOOOV op Facebook of Instagram. Het volledige scholenaanbod voor lager- en secundair onderwijs vind je binnenkort terug op www.mooov.be
 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio