Stadsapp Beringen een groot succes

Print
Stadsapp Beringen een groot succes

Foto: HBvL

Beringen - “De stadsapp van Beringen werd op woensdag 19 september gelanceerd en telt op 10 dagen tijd al meer dan 900 downloads bij onze Beringenaren! We nodigen graag de Beringenaar uit om deze app ook te downloaden en aan te raden bij je buren. Zo maken we Beringen digitaal sterk”, zegt schepen Anne Wouters-Cuypers.

“De stadsapp van Beringen werd op woensdag 19 september gelanceerd en telt op 10 dagen tijd al meer dan 900 downloads bij onze Beringenaren!
We nodigen graag de Beringenaar uit om deze app ook te downloaden en aan te raden bij je buren. Zo maken we Beringen digitaal sterk”, zegt schepen Anne Wouters-Cuypers.
Deze stadsapp zorgt ervoor dat Beringenaren instant worden geïnformeerd over bijvoorbeeld wegenwerken in hun straat, krijgen ze info over de activiteiten die er gepland zijn in hun buurt en kunnen ze beroep doen op de stadsdiensten via het thuisloket dat 24 op 24 paraat staat.

Maar niet alleen de stadsdiensten, ook de handelaars, clubs, verenigingen en zorgverstrekkers  kunnen via deze app communiceren met inwoners, klanten en leden. Intussen zijn er al bijna 50 handelaars en 40 verenigingen geregistreerd via de stadsapp van Beringen! De stad Beringen nodigt alle handelaars en geïnteresseerden uit om zich via de stadsapp ook te registreren.
Zo wordt het volledige aanbod gebundeld in 1 app die het leven van de Beringenaar vergemakkelijkt.

En wil je zelf een melding doorgeven aan stad Beringen zoals bijvoorbeeld zwerfvuil in de bossen van Beringen of een kuil in de weg? Je kan dit gemakkelijk doorgeven aan de stad Beringen via de meldingskaart.

Binnenkort testen we de werking van buurtplatformen uit in onze nieuwe stadsapp en willen we graag de sociale cohesie in onze stad stimuleren.

Juridisch is deze app volledig in orde met de GDPR en de eigendomsvoorwaarden. Het up-to-date houden van de gegevens van de deelnemende handelaars en verenigingen is een gedeelde verantwoordelijkheid van de verschillende partijen die deze stadsapp beheren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio