Reispas waar en wanneer je wil

Print
Beringen - Vanaf 1 oktober bezorgt stad Beringen, in samenwerking met Dynasure, je reispas op een tijdstip en plaats naar keuze.

“Stad Beringen blijft inzetten op een kwalitatieve, klantgerichte en klantvriendelijke dienstverlening” zegt burgemeester Maurice Webers. “Om een reispas te bekomen, moet je nu twee keer naar het administratief centrum te komen: voor de aanvraag en voor het ophalen ervan. Vanaf 1 oktober kan je gebruik maken van de veilige en betrouwbare aflevering door Dynasure, een dochteronderneming van Bpost, op een plaats en tijdstip naar keuze.”
De aanvraag moet nog steeds bij de dienst burgerzaken in het administratief centrum gebeuren, aangezien we je handtekening en vingerafdrukken nodig hebben.
De reispassen worden in heel België bezorgd van maandag tot zaterdagmiddag in een met de klant afgesproken tijdsvenster. Op weekdagen is er ook avondbezorging, van 18.00 uur tot 22.00 uur, mogelijk. Hierdoor ben je niet langer gebonden aan de openingstijden van het administratief centrum.
Er is een constante communicatie mogelijk per sms, mail en via een track and trace-systeem. De kostprijs van een levering bedraagt 17 euro.
De levering van een bijkomende reispas voor een ander gezinslid op dezelfde locatie bedraagt 4 euro.  


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio