Nieuwjaaarsduik aan de Paalse Plas

Print
Nieuwjaaarsduik aan de Paalse Plas

Foto: RV

Beringen - Om het nieuwjaar fris te beginnen organiseert Fiets- & Eetcafé Paalse Plas voor de 4de maal de Beringse Nieuwjaarsduik aan de Paalse Plas. Na de afgelasting van vorig jaar hebben wij ervoor gezorgd dat het dit jaar kan doorgaan zonder ijsvorming op de plas. Deze duik gaat door op zondag 7 januari 2018 vanaf 14u

Om 14u wordt er opwarming gegeven door Karteria Paal, waarna ze rond 14u15-14u30 in het water zullen duiken na het startschot van schepen Dave Schops. Na het grote succes van de voorbije jaren, 90 duikers en een paar 100 toeschouwers, verwachten wij ook dit jaar een toeloop van mensen.

Na de duik is er in de verwarmde tent een jeneverbar voorzien, hier heffen we het glas op het nieuwe jaar. Ook dit jaar is er kinderanimatie voorzien, zo zullen de clownen Pi&Po de kinderen amuseren met ballonnen, glittertatoo’s,…. En zal er een viskraam aanwezig zijn.

Om het geheel op te luisteren is er een optreden van Lady & the band (https://www.facebook.com/LadynTheBand) een coverband rond de frontzangeres Stefanie Pia (the voice) uit Beringen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio