Driedaags LEGO kamp

Print
Driedaags LEGO kamp

Foto: HBvL

Beringen - Stad Beringen organiseert i.s.m. het Spectrumcollege en het Huis van het Kind een driedaags LEGO kamp. Van woensdag 16 augustus tot en met vrijdag 18 augustus, iedere dag van 9 tot 16 uur, kunnen kinderen van 10 tot 14 jaar een activiteit in de LEGO Studio combineren met een aanvullend aanbod van originele sporten en workshops.

De gloednieuwe LEGO Education Studio staat bol van wetenschap, informatica en technologie. De Studio biedt kansen om vaardigheden als ICT- geletterdheid, samenwerken, ontdekkend leren en analytisch denken al spelenderwijs te ontdekken. 

 

“Samen met leeftijdsgenoten leren de tieners onder deskundige begeleiding een ontwerp maken en uitbouwen tot een werkende machine of robot,” laat schepen van welzijn en educatie Thomas Vints weten. “LEGO is de rode draad, met de focus op logisch denken, creatief ontwerpen, plannen en organiseren, eenvoudig programmeren, … Aanvullend op de LEGO Studio wordt een actief programma aangeboden van originele sporten en workshops.”Op vrijdag 18 augustus van 16 tot 17 uur, zijn de ouders welkom om ook kennis te maken met de LEGO Studio en de creaties van hun kinderen.

Inschrijven kan vanaf maandag 3 juli om 9 uur, via educatie@beringen.be met vermelding van naam en geboortedatum van het kind, adres en telefoonnummer. Meer informatie: educatie@beringen.be of T 011 43 03 75.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio