Loonse krijgt "gebeten hamburger" in drive Quick Bilzen

Quick Bilzen serveert hamburger met hap uit

Print
Quick Bilzen serveert hamburger met hap uit

Er was al een stuk uit de hamburger gebeten. Foto: Raf Vanmechelen

Bilzen / Borgloon - De 27-jarige A.H. uit Borgloon zal haar bezoek aan de drive-in van hamburgerrestaurant Quick in Bilzen niet snel vergeten. “Toen ik thuis de doos van mijn Giant opende, bleek er al in gebeten. Echt degoutant”, zegt de mama.

A. reed donderdagavond samen met haar moeder en haar 2-jarige zoontje naar de Quick in Bilzen. “We reden door de drive-in, en bestelden ons eten. We zagen het meisje dat ons bediende nog naar een tafel in het restaurant gaan om daar een hamburgerdoosje te halen die ze dan bij onze bestelling stak. Ik vond het wel wat vreemd, maar schonk er verder weinig aandacht aan.”

Toen A. thuis het hamburgerdoosje opende, schrok ze zich echter een hoedje. “Er was al een stuk uit het broodje gebeten. Ik zag er zelfs de afdruk van de tanden nog in staan, gewoonweg degoutant. Ik heb zeker zes keer naar de Quick gebeld, maar daar nam niemand op.”

Pas toen onze redactie gisteren contact opnam met de communicatiedienst van de keten kreeg A. een antwoord via Facebook. “Ze bieden hun excuses aan en als ik mijn gegevens doorspeel, zal Quick Bilzen de schade vergoeden.”

“Quick Restaurants wenst zijn spijt uit te drukken over hetgeen gebeurd is. Dit voorval zal verder intern worden behandeld met het betrokken restaurant”, luidt de reactie van de hamburgerketen


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio