Spaanse benefietavond voor Levensloop in Halleman

Print
Spaanse benefietavond voor Levensloop in Halleman

Halleman, Halle-Booienhoven Foto: IF

Zoutleeuw - Femma Halle B en Femma Velm organiseren samen met Opera Avanti vrijdag 18 september om 20 uur in zaal OC Halleman in Halle-Booienhoven een Spaanse benefietavond voor Levensloop, dat op 3 en 4 oktober op Campus Saffraanberg in Brustem plaatsvindt.

Liefhebbers van Flamenco en Zarzuela kunnen er genieten van een zang- en dansoptreden. Federico Ordonez (Belgium's got talent '15), Samina van de Flamenco Dansschool La Juana en tenor Mauricio Villanueva staan in voor een spetterende show. Johan Engelen, hobbykok van het jaar 2010 biedt tapa's aan.

Federico Ordonez is één van België’s meest prominente flamenco dansers, choreografen en lesgevers en hij geeft masterclasses over de hele wereld. Hij werkte ook samen met zangeres Belle Perez en ging met haar op tournee als danser in haar shows. In 2015 raakte hij tot in de liveshows van Belgium’s Got Talent.  

Samina beheerst diverse dansstijlen, maar verkiest boven alles de flamenco. Ze trad ook op tijdens het live concert van Belle Perez in het sportpaleis.

Mauricio Villanueva tenslotte volgde een klassieke muzikale opleiding in Mexico, maar kreeg ook een opleiding in jazzdans, tapdans en salsa. Hij is op dit ogenblik werkzaam in Brussel.

Kaarten (20 euro) op rekening 'Spaanse avond actie Levensloop' BE 40 1030 3959 4963 met vermelding van naam en voornaam of bij René Van de Velde , Kerkhofstraat 21 in Halle Booienhoven (0478-38.29.47). Cultuurraad en stadsbestuur van Zoutleeuw steunen dit evenement.

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio