DJ-geweld op Putrock

Print
Beringen - Met nog minder dan twee maanden te gaan, valt de affiche van Putrock stilaan in zijn definitieve plooi. Ook het DJ-geweld is nu bekend.

“Nu alle live-acts bekend zijn, zijn het de fans van de betere elektronica die we verblijden met DJ-geweld”, meldt John Deswert. "Francesco Rossi, bekend van mega-oorwurm en clubhit Paper Aeroplanes zal één van de headlinerplaatsen innemen. Nederlands supertalent De Sluwe Vos zal eveneens zijn opwachting maken als één van de platendraaiende ceremoniemeesters op The Underground. 

Dit jaar zijn er twee laureaten uit de jaarlijkse DJ-contest verkozen. Het Tongerse duo Kijumba mag de tweede festivaldag aftrappen terwijl Oblikato uit Diest dit kunstje een dag eerder al mag uitvoeren tijdens de Kick Off-party.

Lokale Techno-helden Romain & HNDRK mogen op diezelfde Kick Off na Michael Midnight het licht uitdoen op The Underground."

Eerder maakte Putrock de komst van o.a. The Van Jets, De Mens, Jett Rebel, Jebroer en AKS al wereldkundig. Putrock vindt plaats op de be-Mine terreinen te Beringen op 8 & 9 mei 2015. Info & tickets via www.putrock.be

Sinds half januari is de online-ticketverkoop van start gegaan.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio