© eva' s spreuken

© eva' s spreuken

thumbnail:
thumbnail:

Eva vrolijkt enkel Bocholtse ramen op

Eva Verbakel draagt in Corona tijden haar steentje door hartverwarmende slogans op ramen en vensters aan te brengen. Slogans die je raken en letterlijk even stil laten staan bij het leven. En voor alle duidelijkheid, Eva beschildert enkel Bocholtse vitrines.

RDr

Eva is de voorbije dagen op diverse plekken gespot met haar krijtstiften. Ze gaat op zoek naar eigenaars of wordt gevraagd om een opmonterende slogan aan te brengen op het raam. Eva gebruikt krijtstiften, deze zijn weersbestendig en regenen dus niet weg, maar zijn toch héél gemakkelijk weer weg te wassen met een sopje en spons. "Voor alle duidelijkheid enkel de ramen in Bocholt kan ik met een slogan opfleuren. Buiten de gemeente spreuken op vitrines aanbrengen, neen dat niet", verduidelijkt Eva nog.

De Sint Laurentiuskerk kreeg al een passende spreuk en ook Jeugdhuis De Kouter was gecharmeerd door Eva 's aanpak en liet een duidelijke boodschap aanbrengen : ‘Iedereen mist de Kouteravonden, dat staat vast. Dat jullie er zelf voor kunnen zorgen om er terug naartoe te mogen, dat is ook zekerheid. Dus: blijf in uw kot’.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio