Versterking hoogspanningslijn Massenhoven-Van Eyck

Infomarkt hoogspanningslijn Reppel

Print
Infomarkt hoogspanningslijn Reppel

Foto: hbvl

Bocholt - Op 21 november 2019 organiseert Elia een infomarkt in het Parochiehuis over toekomstige werken aan de hoogspanningslijn Massenhoven-Van Eyck.

Elia plant vanaf 2021 versterkingswerken aan de bestaande 380kV-hoogspanningslijn tussen hoogspanningsstations Massenhoven (Zandhoven) en Van Eyck (Kinrooi). Dit is nodig om de toename van elektriciteitsstromen beter te organiseren en meer elektriciteit uit te wisselen met Nederland. De hoogspanningslijn Massenhoven-Van Eyck is 92 km lang en overspant 15 gemeenten in de provincie Antwerpen en Limburg.
Tijdens de infomarkt geeft Elia graag meer uitleg over het doel, de timing, de werkzaamheden en de mogelijke hinder van het project. De projectverantwoordelijken zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Op de website www.elia.be/projecten vind je meer informatie over het project Massenhoven-Van Eyck en de organisatie van de infomarkten.

Je bent doorlopend welkom op de infomarkt op 21 november 2019 vanaf 18u tot 20u in het parochiehuis van Bocholt, Kerkplein 11 in Bocholt. 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio