Vijf jaar gemeenschapszaal 'den Ichter'

Print
Opglabbeek - In 2012 opende gemeenschapscentrum den Ichter de deuren. "Om de vijfde verjaardag te vieren organiseert Autonoom Gemeentebedrijf Opglabbeek enkele leuke activiteiten en acties en ontvangen alle Opglabbeekse kinderen, die in november hun vijfde verjaardag vieren, een gratis duoticket voor het concert van The Peatles", zegt schepen Peter Schreurs.

The Peatles, een knotsgekke groep zwarte pieten, die met oude en nieuwe Sinterklaasliedjes stevige muziek brengen in een interactieve show. Daarnaast liggen er vanaf 24 november leuke postkaartjes in den Ichter. Bezoekers kunnen die kaartjes versturen naar een vriend of vriendin om hen uit te nodigen voor een afspraakje in den Ichter. Stijn Meuris geeft de aftrap op vrijdag 24 november met zijn try-out voorstelling Tirade 2.017. Hij geeft zijn ongezouten mening over de stand van het land. Aan materiaal alvast geen gebrek.

De voorbije vijf jaar hebben ook veel verenigingen en particulieren gebruik gemaakt van het polyvalente gemeenschapscentrum. Van workshops tot trouwfeesten, van vergaderingen tot fuiven, van theatervoorstellingen tot babyborrels, van eetdagen tot beurzen: alle activiteiten krijgen een plaatsje in den Ichter. En dat was ook precies de bedoeling.

 Ontdek het volledige programma en bestel snel je tickets op www.denichter.be.

AGB Oplabbeek | UiTbalie | uit@opglabbeek.be | 089 81 09 10

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio