Morgen nationale frietdag

De Frietboetiek, beste frituur van het land

Print
Meeuwen-Gruitrode - De titel van de beste frituur gaat voor de tweede keer naar De Frietboetiek. De winnaars van de Best-frituurverkiezing, uitbaters Peggy en Ronny wonnen in 2014 voor het eerst deze titel. Gisteren ontvingen ze het kwaliteitslabel uit handen van Peter Van Asbroeck. De nationale feestdag wordt voor De Frietboetiek een nationale frietdag. "Om onze klanten te bedanken voor hun steun."

De eerste overwinning in 2014 kwam helemaal onverwacht. Toen werd er geen campagne gevoerd en waren het de klanten die De Frietboetiek op de kaart hebben gezet. Deze keer werd wel echt campagne gevoerd en dat geven Peggy en Ronny graag toe. “Via een spotje op de lokale radio FM Goud en via onze facebookpagina hebben we de wedstrijd bekend gemaakt. Andere klanten kregen een mailtje gestuurd met de vraag om deze actie te steunen”, vertellen Peggy en Ronny. 

De winnaars zijn erg blij met deze titel. “Een bevestiging dat we goed bezig zijn. Onze nieuwe aanpak werkt, naast het gekende frituurproducten is er nu een breder en divers aanbod van gerechten. Het nieuwe brasseriegedeelte werkt en is een succes”, aldus Ronny en Peggy.  


Op de nationale feestdag, 21 juli, normaal een sluitingsdag voor De Frietboetiek, openen Peggy en Ronny de deuren. “We maken er dan een nationale frietdag van. Om onze klanten te bedanken voor hun steun. Iedereen kan rekenen op een drankje en een hapje. En voor de kleinsten voorzien we nog een verrassing", besluit Ronny. Er werden 43 000 stemmen uitgebracht.  Daarvan gingen 7 600 stemmen naar De Frietboetiek uit Wijsahgen. 

RDr, foto 's RDr

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio