Zeven gitaren gestolen na ramkraak

Print
Opglabbeek - Onbekenden hebben vrijdag een ramkraak gepleegd bij Just-Relax.live in Louwel. De inbrekers gingen aan de haal met zeven gitaren, versterkers en ander digitaal materiaal, alles met een totale waarde van 25.000 euro.


De inbrekers kregen toegang door het getinte veiligheidsglas van de toegangsdeur in de kelder in te slaan. “Na onze thuiskomst, donderdagnacht, hebben we helemaal niets van de inbraak gemerkt. Mijn studio bevindt zich dan ook in de kelderverdieping. Pas vrijdagvoormiddag heb ik de inbraak vastgesteld”, vertelt een aangeslagen Luc Geerkens. 

Luc Geerkens geeft 11 jaar gitaarles en treedt ook al 4 jaar professioneel op. “Werk je helemaal uit de naad en dan komen dieven een stuk van je leven zomaar weghalen. Ze wisten blijkbaar wat ze moesten hebben. Bovendien neem je deze gitaren niet zo maar onder de arm zonder op te vallen”, zegt een erg emotionele Luc.  

Persoonlijke gitaren die voor Luc een bijzondere waarde hebben. Jazz en klassieke gitaren, elektrische gitaren zoals een Eastman - Gibson Les Paul – twee Naga ‘s, een Fender Stratocaster en een Fender telecaster, Cort Masterpiece Katana custom. Samen met enkele versterkers, een Sony en Nikon camera en een lederen gitaar case voor een klassieke gitaar. 

Wie info heeft kan Luc contacteren  Info: Justrelax@telenet.be  of Politie Mid Lim

Lees vandaag meer in Het Belang van Limburg

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio