Rock Louwel feest op nieuwe locatie

Print
Rock Louwel feest op nieuwe locatie

Foto: RDr

Opglabbeek - De 4 de editie van Rock Louwel kent een aantal belangrijke wijzigingen. Zo wordt het feestlocatie van de Loweta verplaatst naar het voetbalveld van Eendracht Louwel, “Een rock festival met als topper Guy Swinnen & Band”, zeggen organisatoren Ruud Moors, Bram Vanbuel, Brecht Claassen en Timothy Seynaeve.

Rock Louwel was al drie keer succesvol in hartje Louwel. “In en rond zaal Loweta achter de kerk in Louwel was het erg gezellig, voor een klein festival de perfecte opstart. Maar deze locatie is voor ons festival te klein geworden. Voor de vierde editie verhuizen we naar de voetbalterreinen. Een buitenfestival dat veel meer mogelijkheden biedt”, rekent Ruud Moors.  


Het festival Rock Louwel gaat door op woensdag 4 mei op het B-plein van voetbalclub Eendracht Louwel. “Daar staat een tent van 16 bij 16 meter, een lounge site met sfeermuziek en cocktailbar met perfecte catering. Kortom, met alle comfort voor het wat al oudere publiek dat we ook willen aantrekken”, zegt Moors.  


In de grote feesttent van 50 bij 20 meter staan twee podia zodat er deze editie geen tijd verloren gaat met het opbouwen tussen de sets. “Dus geen lange pauzes meer tussen de optredens, maar een vlotte overgang en dus continu optredens", vertellen Ruud Moors, Timothy Seynaeve en Bram Vanbuel.


Brecht Claassen telde vorig jaar 800 feestvierders in de Loweta.  "Met de verhuis naar Eendracht Louwel kunnen we meer dan 1.000 bezoekers huisvesten. Er is extra parking en voor de veiligheid wordt de straat worden afgesloten ter hoogte van de Verlengstraat en Dreesstraat”, weet Seynaeve..

Met een negental, ook plaatselijke, bands waaronder Guy Swinnen Band, een mooi programma.

Alle informatie en kaarten: www. rocklouwel.be. 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio