Herstelling bestrijking gemeentewegen

Na het uitvoeren van onderhoudswerken aan gemeentelijke buurtwegen in 2014 kwamen de steentjes en bestrijking van het wegdek los. Hierdoor ondervond een groot aantal bewoners schade.” Na de recente herbestrijking nat na het bouwverlof moet dit euvel van de baan zijn”, verwacht schepen van Openbare werken, Jean Bomans. Wie toch nog schade heeft kan dit melden bij de gemeente.

RDr

Medio 2014 werden er in opdracht van het gemeente onderhoudswerken uitgevoerd in verschillende straten. Maar de bestijking en ook steentjes kwamen los van het wegdek. Na het bouwverlof voerde de aannemer herstellingen uit en werd het wegdek herbestreken met nieuwe bitumen met kleine steentjes.

“De gemeentelijke technische dienst kon nu vaststellen dat deze herstelling beter afgewerkt is. Door het warme weer van de voorbije weken is het mogelijk dat hier en daar nog steentjes loskomen. Daardoor was er even paniek bij de bewoners dat men opnieuw geconfronteerd zou worden met bitumen aan de wagen en in opritten”, zegt de Michiel Tijskens van de dienst communicatie.

Wie toch schade heeft geeft dit best aan bij zijn verzekeraar. Voor bijkomende inlichtingen per e-mail: tanja.knoops@opglabbeek.be of 089 810100.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio