VF Mororen Yamaha-dealer

Print
VF Mororen Yamaha-dealer

Foto: RDr

Meeuwen-Gruitrode - De motorenwerkplaats van Filip Vanbuel is sinds kort ondergebracht in de voormalige garage aan het drukke kruispunt in Meeuwen. “Verhuizen was de enige optie om een stevige stap vooruit te zetten”, zegt Filip Vanbuel.


Filip Vanbuel (47) is al meer dan 20 jaar intensief met motoren bezig. Vele jaren later na veel bijscholing en opleiding bij de constructeurs,  heeft Filip naam gemaakt met zijn klantvriendelijkheid en een goede service. “De klanten  komen altijd op de eerste plaats. We staan garant voor het professionele onderhoud en de herstelling van uw tweewieler, welk merk of type motor het ook is. Sinds kort zijn we de tweede Yamaha dealer in Limburg, in België zijn er amper 30 Yamaha dealers. Er staan dus topmotoren in onze etalage”, opent Filip.

De keuze om van Wauberg (Peer) naar Meeuwen te verhuizen was snel gemaakt. “Te krap behuisd. Daar uitbreiden was niet evident. Deze garage langs een drukke gewestweg stond al geruime tijd leeg. Na heel wat opknapwerk, en dat heeft een grote investering gevergd, maken we in Meeuwen een doorstart”, gaat Filip verder.  

Hier organiseert Filip de verkoop en het onderhoud van nieuwe & tweedehands motoren. VF Motoren verkoopt ook banden en plaatst accessoires. “De verkoop van nieuwe scooters en motoren kreeg de voorbije jaren een flinke boost. Voor veel mensen is de motor immers vooral een vrije tijdsproduct”, aldus Filip.  


VF Motoren is dealer van motorfietsen & scooters van alle merken. “Japanse merken zoals Yamaha of de Italiaanse Aprilia of Ducati.  Ook een jonger publiek kan bij ons zijn gading vinden”, besluit Filip.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio