Sjoeën’gheid

Print
Sjoeën’gheid

Foto: RDr

Bocholt - Lut Claes creëert met haar nieuwe bloemen & decoratiewinkel ‘Sjoeën’gheid, schoonheid en exclusiviteit. Na een Syntra-opleiding gaat Lut Claes haar eigen weg. Een zoektocht naar de ideale samenhang tussen floristiek en decoratieve ideeën, keramische beelden en bloemen.

In sinds kort Lut Claes (47) in het vak als floriste en keramiste. In een vorig leven was ze nog aan de slag bij Center Parcs. Nu koos ze voor een drastische carrièreswitch. “De kinderen zijn groot, dus was het nu of nooit om weer meer creatief bezig te zijn. Om te doen wat ik graag doe”, opent de goedlachse Lut.

Bocholtse mannen die thuis nog iets goed te maken kunnen nu terecht voor een bloemetje bij Sjoeën’gheid op het Kerkplein.  Met haar eigen unieke manier probeert Lut haar klanten te bekoren. ”Iets creëren is steeds weer anders en uniek. Het kan op maat van de klant, op bestelling en we gebruiken altijd pure materialen en verse bloemen,” gaat Lut verder.

Sobere kleuren zijn de rode draad doorheen de keramische beelden en creaties. Zoals keramische kransen voor op de grafstenen. Maar fleuriger kan ook natuurlijk. "Voor elk moment is er wel een beeld of bloemstuk te creëren,” besluit Lut.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio