Alles om je huis te beveiligen

Print
Alles om je huis te beveiligen

Foto: RDr

Meeuwen-Gruitrode - Inbraakbeveiliging is momenteel een hot item. Goed gemonteerd hang- en sluitwerk houdt ongewenste gasten buiten. Helaas schort er nog al eens wat en stijgt het aantal inbraken de laatste jaren opnieuw. “We weten precies hoe inbrekers te werk gaan. Deze kennis delen we graag met onze klanten. Voor advies komen we ook aan huis”, zegt Tom Vanhemel.

Tom Vanhemel specialiseerde zich de afgelopen jaren in het plaatsen van hang- en sluitwerk en het voorkomen van inbraken. “Ooit nog begonnen als klusjesman. Nu leg ik me toe op het installeren en vervangen van veilig hang- en sluitwerk”, opent Tom (27).

Voor een betere service opent Tom een sleutel-shop langs de drukke Hoogstraat.  “Beter zichtbaar in het straatbeeld en de passage is meegnomen. In onze shop kan je alle huis- en tuinbeveiliging vinden. Alles om je huis beter te beveiligen”, gaat Tom verder.

Je kan bij Tom terecht voor alle soorten sleutels. “Ook speciale deur- en autosleutels, enkel als je in het bezit bent van het bijbehorende pasje . Maar ook voor sloten, kluizen en brandkasten, gepantserde deuren, meerpunt sluitingen en de gewone hangsloten. We geven een uitstekende na service”, belooft Tom.

Bijna alle bekende merken van sloten op voorraad.  Extra sleutels worden computer gestuurd gemaakt en passen dus altijd perfect. “De praktijk wijst uit dat we jammer genoeg nog veel te maken krijgen met het herstellen van inbraakschade. Sloten en het gebruik van beveiligingssystemen is tegenwoordig steeds belangrijker. Tips die inbrekers ontmoedigen en helpen bij de beveiliging van uw huis delen we graag met onze klanten. We adviseren en voorkomen zo een hoop ellende”, weet Tom.

Bij Tom kan je ook terecht voor droogkuis service en schoenmakerij. “Wie zich zelf per ongeluk buitensluit kunnen we helpen zonder veel braakschade aan de woning”, besluit Tom.  

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio