Kerstmis in aantocht in Overpelt

Print
Overpelt - De kerstman en de kinderraad ontsteken vrijdag 7 december (vanavond) om 18.00 uur officieel de kerstverlichting in Overpelt Centrum. De kerstboom van maar liefst 14 meter hoog is ongetwijfeld dé aantrekkingspool op de Oude Markt. Ook de kerstfiguren, enkele jaren geleden ontworpen door leerlingen van Mater Dei, kregen weer hun plaats op de kiosk.

"De ontsteking van de kerstverlichting is het startsein van een heleboel evenementen in het eindejaarsgebeuren", zegt schepen van evenementen, Carine Van gerven. Kerstmarkten zijn er dit weekend en ook volgende week.

Op 8 en 9 december is er kerstmarkt en opendeur op Daelhoxent (Kleine Molen) vanaf 14 uur. Zaterdag ook vanaf 16 uur op de speelplaats van de school Lindelheven en vanaf 20 uur Gerstman met de Streetbikers op Holheide (Clementiaanplein). Zondag is er vanaf 14 uur een kerstmarkt bij "De Open Poort". 

Op 15 & 16 december - zaterdag 19-23 uur en zondag 11-17 uur - is er een kunstkertmarkt van Peltse kunstenaars in en rond CC Palethe.

Alle info op www.uitinoverpelt.be 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio