© Fototentoonstelling in Overpelt - zomer '17

Overpeltse fotografen kunnen gratis deelnemen aan fotofestival "Lens op de Mens"

Tijdens de zomer van 2017 organiseert CC Palethe in Overpelt met 'Lens op de mens' de eerste editie van een tweejaarlijks internationaal fotofestival. Alle professionele en gedreven amateurfotografen uit de hele wereld zijn welkom om hun meest fotogenieke werken te tonen aan een groot publiek. Voor deze editie staat het menselijk portret centraal. De gemeentelijke Cultuurraad ondersteunt het project en betaalt Overpeltse fotografen het inschrijvingsgeld van één foto integraal terug.

paul.theeuwen

Tijdens het fotofestival "Lens op de Mens" zullen volgende zomer in het centrum van Overpelt langs een parcours van circa 2 km foto's van fotografen in open lucht getoond worden. Ook op enkele binnenlocaties - Palethe, Dommelslag, Mariaziekenhuis en Pellen Melle - wordt geëxposeerd. Zowel beroeps- als amateurfotografen doen er aan mee.

Nog tot 9 januari is inschrijven mogelijk via www.fotofestivaloverpelt.be. Een internationale jury selecteert de foto's. De Overpeltse cultuurraad doet een oproep naar plaatselijke fotografen om mee te doen. Ze mogen 1 foto gratis insturen. De cultuurraad draagt hiervan de kosten.

Info: Cultuurdienst 011/51.69.70 - cultuur@overpelt.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer