IJsberenduik op zondag 11 januari in Dommelslag voor De Klimroos

Print
Overpelt - Om ijsberen te zien… moet je deze winter niet naar de Noordpool! Op zondag 11 januari organiseert zwembad Dommelslag in samenwerking met de lokale watersportclubs opnieuw de jaarlijkse ijsberenduik in het buitenbad.

"Na het succes van vorige edities kon een vervolg niet uitblijven", zegt zwembadmanager Bert Thijs. In de hoop dat het winterweer aanblijft wordt er op flinke belangstelling gerekend. De duiken gaan door om 15 en 16 uur in de namiddag en om 18 en 19 uur 's avonds. Voor alle deelnemende ijsberen is er een mooie attentie en er zijn ook prijzen voor de grootste groep, mooist verklede ijsbeer en oudste deelnemer. Er is livemuziek en in het gezellig winterdorp met hapjes en drankjes kunnen ook de niet-ijsberen genieten van het spektakel. De deelnemers betalen 3 euro en dat geld gaat integraal naar het goede doel, dit jaar De Klimroos.

De Klimroos - van de VZW Stijn - is een dienstencentrum voor volwassen personen met een niet-aangeboren hersenletsel of fysieke handicap in de Klein Boemerangstraat in Overpelt. De dienstverlening situeert zich in de regio Noord-Limburg.

Ijsberen: aarzel niet en schrijf je in via ijsberenduik@sr-dommelslag.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio