Herinrichting Stationswal van start gegaan

Print
Herinrichting Stationswal van start gegaan

Foto: PATRICK BREBELS

Bree - De aannemer is begonnen aan de volgende fase van de make-over van de kleine ring: de Stationswal. De werken zullen duren tot eind februari 2019.

“De nieuwe Stationswal wordt een zone met veel aandacht voor groen en zachte recreatie”, aldus burgemeester Liesbeth Van der Auwera (CD&V). “Zo kijken we alvast reikhalzend uit naar de vernieuwde omgeving van de Verwertoren. Dat wordt een gezellige zit- en speelzone met respect voor het historische karakter van Bree. De oude toren wordt immers door middel van een plaat in flexiglas vanuit de ondergrond verbonden met het hedendaagse Bree: op die manier krijg je daar dan letterlijk een inkijk in ons verleden. Kinderen zullen er kunnen spelen op trampolines.”

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio