Gabrielle Marchant is niet meer

Print
Gabrielle Marchant is niet meer

Gabrielle Marchant-Ernon Foto: RR

Voeren - In Voeren (in het ziekenhuis van Hermalle-sous-Argenteau) is Gabrielle Marchant-Ernon overleden. Zij was samen met zoon Luc uitbaatster van het restaurant Golden Horse in ’s-Gravenvoeren. Feesten organiseren en creëren was haar passie. Daarbij droeg zij verschillende Voerense verenigingen in haar hart.

In Voeren (in het ziekenhuis van Hermalle-sous-Argenteau)  is Gabrielle Marchant-Ernon overleden. Zij was samen met zoon Luc uitbaatster van het restaurant Golden Horse in ’s-Gravenvoeren. Feesten organiseren en creëren was haar passie.

Zij werd geboren in ’s-Gravenvoeren op 10 april 1936, trouwde met Eugène Marchant (+2010) en baatte met haar man een slagerij uit in Verviers, later een traiteurzaak. In ’s-Gravenvoeren startten beiden het bekende restaurant  ‘Golden Horse’. In 1997 werd Gabrielle ‘Lady Chef van het jaar’. De uitvaart vindt plaats in de Sint-Lambertuskerk in ’s-Gravenvoeren in intieme familiale kring. Groeten kan op dinsdag 26 en woensdag 27 mei van 14.45 tot 15.30 uur (met respect voor de huidige richtlijnen) in het funérarium Walpot, Pisartlaan 8 in Eijsden (NL).  (Toegang naar Nederland  via grensovergang Withuis in Moelingen)
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio