De Boemelaire gaan uit de bol met leuke zitting

Print
De Boemelaire gaan uit de bol met leuke zitting

In gevederd gezelschap vierden de Boemelaire de start van het carnavalsjaar Foto: Nico Meens

Voeren - De carnavalsvereniging De Boemelaire van Sint-Martens-Voeren presenteerde in het Paviljoen van het cultureel centrum Het Veltmanshuis een leuke carnavalsrevue met een gevarieerd carnavalesk programma.

De carnavalsvereniging De Boemelaire van Sint-Martens-Voeren presenteerde  in het Paviljoen van het cultureel centrum Het Veltmanshuis een leuke carnavalsrevue met een gevarieerd carnavalesk programma.

Met leuke acts boden prins Xavier en zijn Boemelaire en jeugdprinses Kiara voor elk wat wils met alle ingrediënten die horen bij het carnaval:  dansmariekes, zangers, dansers, parodisten en uiteraard verrassende eigen optredens van de talenten van de Boemelaire zelf.  Bij de parodie van Duo Grensgeval (zie foto) met Jean-Pierre en Marie-Cécile Duijsens werden ook de prinsen van de Boemelaire betrokken.  Christian Vanaubel,  Ziesjoem en Don Kiesjot zorgden voor de ambiance met leuke meezingers. Samen met de carnavalsverenigingen uit Voeren (Waggelerre, Böschuule, Hannessen, Puupkes) en gastverenigingen van over de grens (o.m. Sibbe) gingen de feestneuzen uit de bol. Na het afscheid van prins Xavier werd de voorstelling van de nieuwe prins en prinses de apotheose van een leuke avond entertainment.  Erwin Vroonen en Hilde Rogiers vormen het nieuwe prinsenpaar. (nm)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio