Drummers en blazers samen in de kijker

Print
Drummers en blazers samen  in de kijker

Een leuk dorpsconcert in het Schuttershof Foto: Nico Meens

Voeren - In het Schuttershof in Sint-Martens-Voeren hebben de drummers van de jeugdopleiding en ook de leden van de (grote) drumbanden blazersgroep aan hun ouders, grootouders,talrijke sympathisanten en supporters getoond wat zij gedurende het voorbije jaar geoefend hebben.

In het Schuttershof in Sint-Martens-Voeren hebben de drummers van de jeugdopleiding en ook de leden van de (grote) drumbanden blazersgroep aan hun ouders, grootouders,talrijke sympathisanten en supporters getoond wat zij gedurende het voorbije jaar geoefend hebben. Verschillende jongeren worden klaargestoomd door instructeurs Theo Winkens, Michel Flamand en Geert Ernon.Ralph Gelders, Merel Lemmens, Namptiep Nijssen, Axl Polmans, Marthe Nijssen, Matthias Burns, Alexandre Flamand toonden hun kunnen. Wesley Vandeperre was verhinderd. Ook de volledige drumband en de blazersgroep presenteerden leuke muziek.

“Voor Sint-Martinus was deze namiddageen afsluiter van het voorbije werkjaar maar ook de start van 2020 dat zich opnieuw spannend aankondigt,” aldus voorzitter Rik Nijssen.Kandidaat drummers en blazersblijven uiteraard welkom“,besluit voorzitter Nijssen.Voor info: 0475-59.58.31.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio